Cafea Kafune - exuberanta Braziliei pe biroul tau

Cafea la birou pe baza de abonament, intr-un pachet complet de servicii
cafea kafune

KAFUNE este brandul propriu de cafea La Fantana creat de catre specialisti de traditie ca blend superior din sortimente de boabe. Oferita impreuna cu un echipament unic de preparare, cu rasnire si extractie, KAFUNE este o cafea cu gust deplin si prospetime.

Cu un caracter intens si articulat, KAFUNE se prezinta ca o declaratie de independenta. Tumultoasa si directa, isi pastreaza personalitatea puternica intr-un mod autentic. Este cuceritoare si tonica, intotdeauna proaspata si interesanta. KAFUNE este inspirata din ritmul reconfortant al vietii traite cu pofta pe meleaguri insorite, unde fiecare zi e o mangaiere blanda-aspra.

Gustul KAFUNE este bogat, cu un corp bine definit. Prajirea medie ii asigura o amprenta intensa, dar echilibrata, completata de o aroma desavarsita si pronuntata. Retrogustul confirma calitatea soiurilor de cafea si reusita amestecului.

Aparat de cafea special

Senseo Sarista

Pentru a beneficia de atributele blend-ului de cafea Kafune, foloseste echipamentul special asigurat de catre La Fantana. Prin sistemul unic de rasnire la preparare si extractie obtii mereu cafea proaspata cu gust deplin.

Preinfuzia si extractia cu presiune joasa produc o cafea cu caracter. Constituentii esentiali care dau gustul apreciat al cafelei sunt valorificati la maximum, mai eficient si intr-un mod diferit fata de sistemele filtru, vending sau artizanale. Gustul este distinct, mai rotund si mai plin decat cel atribuit cafelei de filtru, dar mai bland decat cel de espresso. in plus, sistemul nu altereaza gustul si aroma prin epuizarea termica a cafelei, precum in cazul prepararii prin fierbere sau pastrarii pe plita incinsa timp indelungat.

De asemenea, masina de cafea depoziteaza boabele intr-un recipient inchis, integrat aparatului, protejand impotriva oxidarii. Rasnirea are loc doar la preparare, garantand prospetimea fiecarei cesti.

aparat cafea senseo sarista

Cere mai multe detalii:

Cere lamuriri si informatii despre serviciile noastre sau solicita o discutie cu unul dintre reprezentantii de vanzari.

Datele personale precum numele, prenumele și adresa de mail sunt obligatorii pentru a putea intra în contact cu tine. Telefonul si judetul sunt date opționale de care avem nevoie pentru a putea raspunde eficient solicitarilor tale.